Turnitin İntihal Analiz Programı

      Programı kullanmak için üye olmak isteyen Üniversitemiz mensubu akademik personelin erzincan.edu.tr uzantılı kendi kurumsal e-posta adresinden kutuphane@erzincan.edu.tr e-posta adresine ad, soyad ve unvan bilgilerini ve talebini içeren e-posta göndermeleri gerekmektedir.

 

     Danışman olarak kontrol amaçlı tez yüklemelerinizde kılavuzda gösterilen isteğe bağlı ayarlara tıklayıp Ödevleri şuraya gönder satırında “depo yok” seçeneğini tercih ediniz.

 

     “Standart Deposeçeneği tercih edilmesi durumunda silinmesini istediğiniz ödevler için “SİL” butonuna tıklayınız. Turnitin Kurum Yöneticiniz tarafından onaylandıktan sonra ödev silme işlemi tamamlanmaktadır. Yeni güncellemeyle birlikte artık silinen ödevler geri alınamamaktadır.

 

     Söz konusu tezler olduğunda, öğrencilerin kaydını Turnitin üzerinde gerçekleştiriniz ve öğrencilerin adına yükleme yapınız.

 

    Öte yandan, Hızlı Gönder, alternatif bir yükleme metodu olarak kullanılabilir, ancak belgeyi yüklemeye doğru giderken,depo yokseçimi yapmanız önem taşımaktadır. 

*Öğretmen hesabınızda “Hızlı Gönder” özelliğini aktif etme (kısa video)

*Hızlı Gönder özelliğini aktif etme (yardım sayfası)

*Hızlı Gönder özelliği ile yükleme yapma (yardım sayfası)

 

 

Turnitin Hakkında
Turnitin Öğretmen Kılavuzu
Turnitin Originality Check Yardım Sayfası
Turnitin Originality Check Help Page
Ödev Eklerken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
Silme Kılavuzu

 

Erişim Linki: http://turnitin.com/tr/

 

 

Diğer bağlantılar: 

 

 

Bilgi İçin:
e-posta: kutuphane@erzincan.edu.tr
Telefon: 0850 811 33 23